Büyükşehirlerde eyleme hazırlanan PKK'lı Siirt'te yakalandı
Diyarbakır ve Batman'da karayoluna el yapımı patlayıcı tuzaklama eyleminin faaillerinden biri olduğu belirtilen ve ayrıca büyükşehirlerde sansasyonel
Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifresine ve engellenmesine yönelik çalışma yürütüldüğü ifade edildi.
4 AYRI KAYDI BULUNUYORDU!
Açıklamada bu çalışmalarda, 13 Mayıs 2017 günü Diyarbakır Lice ilçesi Lice-Kulp yolu üzerinde meydana gelen EYP (El Yapımı Patlayıcı) tuzaklama olayı ile Batman Sason ilçesinde ele geçirilen mühimmatların faillerinden olan, büyükşehirlerde sansasyonel eylem hazırlığı yapan, ayrıca çeşitli suçlardan 4 ayrı aranma kaydı bulunan bölücü terör örgütü mensubu şahsın Siirt'te yakalandığı belirtildi.