Sezer'den ulusalcı mitinge destek

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 28 Mart 2007 09:18, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58

Cumhurbaşkanı 14 nisanda yapılacak olan ulusalcı miting için ADD yöneticilerini bugün ikinci kez ağırlıyor. Dernek yöneticisi ?Sezer mitingimize destekliyor' dedi.

GÖREV süresi Mayıs'ta dolacak olan Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in son günlerdeki kabulleri de arttı. Sezer'in hafta başında görüştüğü 14 nisandaki Milli Uyanış Mitingi'ni düzenleyen Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticilerini bugün yeniden kabul edecek olması dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Sezer, pazartesi günü Atatürkçü Düşünce Derneği Başkan Yardımcısı Ali Ercan ve beraberindeki Yatağan Şubesi heyetini kabul etti. 45 dakika süren görüşmede derneğin organize ettiği 14 Nisan'da ?Milli Uyanış' adıyla düzenlenecek ve sivil toplum örgütlerinin destek verdiği miting de ele alındı.

?MİTİNGİ KONUŞTUK'

ADD Genel Başkan Yardımcısı Ercan, mitingin bir ?cumhuriyet mitingine' dönüşeceğini şimdiden 600'e yakın sivil toplum örgütünün kendilerini destek verdiğini Cumhurbaşkanı Sezer'e anlattı. Ercan, star'ın görüşmeyle ilgili sorusu üzerine ?Miting konusunu da ele aldık. Ama kapalı bir görüşmenin ayrıntılarını vermek doğru olmaz' dedi. ?Cumhurbaşkanı mitinge destek verecek mi' sorusuna ise Ercan, ?Cumhuriyet mitingine destek vermemek olur mu' yanıtını verdi.

Ercan, Sezer'in ADD yönetimini kabul edeceği ikinci ziyareti bugün gerçekleştireceklerini ancak saatinin belirlenmediğini söyledi. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer son günlerde yaptığı kabullerle dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminin hemen öncesine denk gelen ziyaretçi trafiği çeşitli spekülasyonlara neden oluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber