Fuhuş yaptıran emekli hemşire yakalandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2007 13:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR'in Konak İlçesi'nde kiraladığı evde fuhuş yaptıran emekli hemşire Hörü Armutcuoğlu, polisin operasyonuyla yakalandı. Armutcuoğlu ile birlikte fuhuş yaptırdığı 3 kadınla, müşteri oldukları belirlenen 2 erkek de gözaltına alındı.

Küçükyalı Semti'nde fuhuş yapıldığı ihbarını alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Ekiplerin araştırmaları sırasında emekli hemşire 45 yaşındaki Hörü Armutcuoğlu'nun 190 Sokak 2 numaradaki apartmanda erkeklerle para karşılığında birlikte olup, fuhuşa da aracılık yaptığı belirlendi. Takip sonunda Hörü Armutcuoğlu'nun evine kadın ve erkek grubunun geldiğinin öğrenilmesi üzerine operasyona başlandı.

Giriş katındaki daireye düzenlenen operasyonda Hörü Armutcuoğlu, para karşılığında erkeklerle birlikte olan 30 yaşındaki A.T., 29 yaşındaki B.B., 35 yaşındaki Ş.Ç. ile müşteri oldukları belirlenen 2 erkekle birlikte gözatına alındı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde görev yaptığı dönemde de fuhuş yapmaktan yakalanan Hörü Armutcuoğlu ve diğerleri Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü. Zanlılardan A.T., B.B., Ş.Ç. ve erkek müşteriler, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Hörü Armutcuoğlu ise yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber