Direksiyon hocası trafik kazasında öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2007 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şişli'de sürücü adaylarını taşıyan otoyla taksi çarpıştı: Direksiyon hocası öldü

Şişli ve Kağıthane'de meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şişli Ayazağa yönünden Kağıthane'ye gitmekte olan Eyüp Dora yönetimindeki 34 TBU 33 plakalı taksi, karşı yönden gelen "Öğretmenler Sürücü Kursu"na ait direksiyon eğitmeni Halil Coşkun idaresindeki 34 AY 7632 plakalı otomobille çarpıştı.

Kaza sonucu otomobilde sıkışarak ölen Coşkun'un cesedi, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Coşkun'un cesedi, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Aynı otomobilde bulunan sürücü adaylarından Elif Topçu ve Mustafa Cem Uz ise yaralı olarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bu araçtaki diğer sürücü adayları Emre Özdemir ve Güler Korkmaz ile taksi sürücüsü Dora ve aracında müşteri olarak bulunan bir kişi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Dora dışındaki yaralıların sağlık durumlarının hayati önem taşımadığı öğrenildi.

Bu arada, Kağıthane Cendere yolu üzerinde Ali Can Emanet yönetimindeki 34 ZV 8914 plakalı minibüs, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak trafik ışıklarda

bekleyen Ömer Çelenk idaresindeki 34 CUD 10 plakalı otomobile çarptı.

Minibüste sıkışan Emanet ile arkadaşları Olcay Ayhanoğlu ve Recep Akça, aracın tavanı kesilerek ağır yaralı olarak çıkarıldı. Sürücü Emanet Şişli Etfal Eğitim ve Eğitim Hastanesinde, Ayhanoğlu ve Akça ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber