FETÖ aileleri yıkmayı sürdürüyor

ABD vatandaşı Susy isimli bir kadın, FETÖ'nün militanı haline gelen eşinin, bildiği gizli bilgilerden dolayı örgüt tarafından Çin'e kaçırıldığını iddia etti.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 24 Eylül 2017 07:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
FETÖ aileleri yıkmayı sürdürüyor

Sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapılan bir yardım çağrısında AKŞAM'ın daha önce gündeme getirdiği ve FETÖ'nün yok ettiği yabancıların hayatlarına yeni bir örnek daha eklendi. İsminin Susy olduğunu belirten ve Endonezya'da yaşayan Amerikan vatandaşı bir kadın, Çin vizesine sahip olan kocasının 4 yıl önce evi terk edip gittiğini açıkladı.

Gizli bilgilere sahip

Farklı ülkelere ve şehirlere gittiğini ifade eden Susy, kocasının son olarak FETÖ'nün Endonezya'nın Cava Adasında bulunan Semesta Lisesi'nde 2010-2012 yılları arasında çalıştığını belirtip örgüt hakkındaki bilgileri dolayısıyla sürekli yerinin değiştirilip saklandığını iddia etti.

ABD'Lİ YETKİLİLERDENYARDIM İSTEDİ

Susy kocasının Çin'in Kunming, Kansu, Şian Şensi, Zhejiang - Ningbo eyaletlerinde ve kentlerinde daha önce kaldığını ifade ederek kocası hakkında bilgisi olanları ABD Büyükelçiliği'ni bilgilendirmeleri gerektiğini söyledi. FETÖ'nün birkez daha ailelerin hayatnı alt üst ettiği görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber