Karayollarında durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2017 08:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karayollarında durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Anadolu Yakası İstanbul-Edirne yönünde güvenlik amaçlı çelik konstrüksiyon TAK'lar tesis ediliyor. TAK'ların altından 4 şerit araç geçişi sağlanacak şekilde çalışmalar tamamlandıktan sonra yol trafiğe açılacak. Çalışmalar süresince her iki yönde birer şerit trafiğe kapatılarak ulaşım 3'er şeritten gerçekleştiriliyor. Trafik yoğunluğu nedeniyle sürücülerin 7 Kasım'a kadar Avrasya Tüneli, 15 Temmuz Şehitler ve Yavuz Sultan Selim köprüleri gibi alternatif güzergahları kullanmaları gerekiyor.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Doğu-Yeniçağa kavşakları 17-20. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit Doğu kavşakları 0-19. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Ankara-İstanbul yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım sağlanıyor. Ayrıca Sapanca otoyol kavşağı da trafiğe kapalı tutuluyor.

Kalkan-Kaş yolunun 41-45. kilometrelerindeki Kaş Devlet Hastanesi mevkisinde yapım çalışmaları nedeniyle 3,5 kilometrelik kesim trafiğe kapatılarak, ulaşım Gökseki Mahallesi imar yolundan sağlanıyor.

Göynük-Mudurnu yolunun 3-4. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle arazinin apik olması ve servis güzergahı verilememesinden yolun her iki yönü 5 Ekim'e kadar 07.00-19.00 saatlerinde 30'ar dakikalık aralıklarla trafiğe kapatılacak. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber