Tedavi reddetti, hastane kapısında öldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Nisan 2007 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'de kamyoneti ile dereye uçan şahıs, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi olmayı reddedip hastaneden ayrıldığı sırada kapıda hayatını kaybetti.

İlyas Şay (30) isimli şahıs, 41 NL 812 plakalı kamyoneti ile Kullar Beldesi'nde seyir halinde iken alkollü olması nedeniyle biranda direksiyon hakimiyeti kaybederek, Çuhane Deresi'ne uçtu. Kazayı ufak sıyrıklar ile atlatan İlyas Say, kaza yerinden ayrılıp evine giderek ağabeyi Hüseyin Şay'a kaza yaptığını ancak önemli bir şeyinin olmadığını söyledi. Ağabey Hüseyin Şay, kardeşini kontrol amaçlı olarak Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Burada doktorlara muayene olan İlyas Şay, doktorların hastanede yatması gerektiği konusundaki uyarılarını dikkate almayarak hastaneden ayrılmak istedi. İlyas Say, kendi isteği ile hastaneden ayrıldığı yönündeki raporu imzaladıktan sonra acil servis kapısında yere yığıldı. Şay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Hastaneden çıktıktan sonra evine gittiği esnada hayatını kaybeden Şay'ın ölüm nedeni henüz tam olarak bilinmiyor. Şay'ın ya kaza nedeniyle iç kanama geçirerek öldüğü ya almış olduğu alkol nedeniyle şeker rahatsızlığının tetiklenmesi sonucu hayatını kaybettiği ya da kalp krizinden ölmüş olabileceği ifade edilirken, kesin ölüm nedeninin Adli Tıp'tan gelecek rapordan sonra belirleneceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber