Başbakan'dan Bağ-Kur'a yeni düzenleme sözü

Haber Giriş : 03 Nisan 2007 11:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan, Suriye'ye hareketinden önce bazı açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Sabahın Körü" adlı programdaki kadının dramıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı, Bağ-Kur'lulara müjde verdi:

Başbakan Erdoğan, Suriye'ye hareketinden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, kurmaylarına dün ATV'de yayınlanan "Sabahın Körü" adlı programdaki kadının dramına el konulması talimatı verdiğini söyledi.

Erdoğan, "Yayın yönetmeniyle görüştük ve bilgi aldık. Bakanlarımız Murat ve Recep Bey'le görüştüm. Konuyu el almalarını söyledim. Gerek oğlunun gerek babanın ameliyatı dün gerçekleşti. Hastalar şu an en kritik süreçte.. Doktorlar umutlu olduğunu açıkladı." şeklinde konuştu.

Bağ-Kur'la ilgili bir çarpıklığa da değinen Erdoğan, "Bağ-Kurlularla ilgili bir yanlışlık var. Hasta parayı ödeyip sonra tahsil ediyor. Bu doğru bir uygulama değil. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Bunu kısa sürede düzelteceğiz." dedi.

PROGRAMDA NELER OLMUŞTU?

ATV'de dün ilk kez yayınlanan "Sabahın Körü" adlı progra eşine karaciğerini vermek için spor yaparak zayıflamaya çalışan Suna Yılmaz adlı kadının dramını ekrana getirdi.

Saat 10.00 sıralarında yayın odasını arayan Erdoğan, "Sabahın Körü"nün koordinatörü Havva Kızılırmak'tan Suna Yılmaz hakkında bilgi aldı.

Kızılırmak, Erdoğan'ın kendisine "Suna Hanım'ın sosyal güvencesi var mı, yok mu?" diye sorduğunu "Sonra da 'Sosyal güvencesi yoksa da gerekeni yapacağız' dediğini aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber