Cumhurbaşkanı Sezer vatandaşla çay içip sohbet etti

Kaynak : Milli Gazete
Haber Giriş : 03 Nisan 2007 18:07, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58

CUMHURBAŞKANI Ahmet Necdet Sezer eşi Semra Sezer'le birlikte, Ankara'nın Beypazarı ve Ayaş İlçeleri'ni ziyaret ederek vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Sezer çifti ilk olarak Beypazarı'nın tarihi mekanlarından Taş Konak'ta öğle yemeği yedi. Sezer'lere, meşhur tarhana çorbası, güveç, dolma ve baklava ikram edildi. Cumhurbaşkanı Sezer'in Beypazarı'nda olduğunu öğrenen Beypazarı'na vekalet eden Ayaş Kaymakamı Nihat Karabiber ile Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Taş Konak'a geldi.

Sezer'ler, yemekten sonra Beypazarı Demirciler Caddesi'nde yürüyerek Hanlar önü mevkiine indi. Burada Cumhurbaşkanı Sezer ve eşi Semra Sezer'e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Caddede yürüyen Cumhurbaşkanı Sezer ve eşine çevredeki esnaf, havuç lokumu, Beypazarı kurusu ikram etti.

Beypazarı'ndan ayrılan Sezer çifti, daha sonra Ayaş İlçesi'ne uğradı. Belediyeye ait çay bahçesinde çay içip vatandaşlarla bir süre sohbet eden Sezer'e, Ayaş Belediyesi Toplumsal Dayanışma Merkezi kursiyerleri tarafından yemeni ile tiftik yün çorap hediye edildi. Paşa Hamamı Müzesi'ni de ziyaret ederek müze hakkında yetkililerden bilgi alan Sezer'ler, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber