'Baykal'ın nörolojik bulgularında iyiye doğru dönüş var'

CHP eski lideri ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a refleks tetkikleri yapıldı. Beyin tomografisi çekildi. Tomografi sonucu değerlendirme toplantısı ise devam ediyor. Rektör İbiş: Kötüye gidiş yok. Yaşamsal bulguları Deniz Bey'in iyi, hepsi kontrol altında. Nörolojik bulgularında iyiye doğru dönüş var. Düne göre kıyaslayacak olursak daha iyi durumda. Tomografi bulguları yine dünkü tomografiye göre daha iyi durumda. Bunlar da bizim umudumuzu yükselten, bizi sevindiren bulgular, dedi.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 19 Ekim 2017 12:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Baykal'ın nörolojik bulgularında iyiye doğru dönüş var'

Son dakika: CHP eski lideri ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a refleks tetkikleri yapıldı. Beyin tomografisi çekildi. Tomografi sonucu değerlendirme toplantısı ise devam ediyor. Hastane yönetiminden edinilen bilgiye göre toplantının ardından saat 13.00'te kamuoyuna Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapılacak.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbiş: "(Baykal'ın sağlık durumu) Kötüye gidiş yok, tam aksine bizi umutlandıracak olumlu, iyi bulguları elde ediyoruz."

"(Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağlık durumu) 72 saatin çok önemli ve kritik olduğunu, komplikasyonların olabileceğini söyledik. Bunların başında kanama ve ödem geldiğini de belirtmiştik. Bu süreçte en üst düzeyde bunları yaşadık. Ödem şiddetli oldu, kanama da oldu ancak son 24 saattir bu bulgularda herhangi bir ilerleme olmadığını, tam tersine bir gerileme olduğunu paylaşmak

"(Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağlık durumu) Kötüye gidiş yok. Yaşamsal bulguları Deniz Bey'in iyi, hepsi kontrol altında. Nörolojik bulgularında iyiye doğru dönüş var. Düne göre kıyaslayacak olursak daha iyi durumda. Tomografi bulguları yine dünkü tomografiye göre daha iyi durumda. Bunlar da bizim umudumuzu yükselten, bizi sevindiren bulgular."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber