Akbank 'smsKredi'yi hizmete sundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Nisan 2007 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akbank, sadece vatandaşlık numarası ile ihtiyaç kredisi almaya imkan sağlayan 'smsKredi'yi hizmete sundu.

Geliştirdiği smsKredi ile sadece vatandaşlık numarasıyla ihtiyaç kredisi almaya imkan sağlayan Akbank, bu alanda soru-sorgulama ve kefil gibi prosedürleri ortadan kaldırarak kredi alımında kolaylığı en üst seviyeye taşıdı.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, ihtiyaç kredisi başvurusu ve onayı için tüketicilerin şubeye uğramasını gerektirmeyen smsKredi ile cep telefonu üzerinden 4425'e tek mesaj göndermek yeterli olacak.

Geliştirdiği ürün ve hizmetleri teknolojinin temelleri üzerine inşa ederek bankacılığı mobil hale getiren Akbank, smsKredi ile zaman ve mekandan bağımsız bir cep mesajıyla sektörde en hızlı ihtiyaç kredisi hizmetini sunuyor. Türk vatandaşı ve 18 yaş üzerinde herkesin başvurabileceği smsKredi için cep telefonu mesaj gönderme bölümünde kredi yazıp vatandaşlık numarasını ekleyip 4425'e iletmek gerekiyor. GSM Operatörü Avea ve Vodafone olan tüketiciler ise oluşturdukları mesajı 0 532 444 25 25'e gönderebilirken, kredi cevabı anında tüketicilerin telefonuna SMS ile bildiriliyor. Kredi cevabını alan tüketiciler, belirlenen limit doğrultusunda Nüfus Cüzdanı ve Kimlik Numarası ile dilediği Akbank şubesinden ihtiyaç kredisini alabilecek. smsKredinin en önemli özelliklerinden biri de alınan onayın kesin onay niteliğinde olması.

smsKredi'de maksimum limit 10 bin YTL olurken vade 36 ay olarak belirlendi. 10.000 YTL üzerinde kredi talepleri ve 36 ay üzerinde vade talepleri için de Akbank şubelerine başvuru yapılabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber