İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Cumhurbaşkanlığına Adıyaman'dan aday

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Nisan 2007 16:10, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58

Mayıs ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Adıyaman'dan Jeofizik Mühendisi Orhan Boyraz, aday olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı adayı için gerekli dilekçeleri verdiğini ve Türkiye'nin 2. Atatürk'ü olmak için aday olduğunu kaydeden Jeofizik Mühendisi Orhan Boyraz, "Türkiye'nin 2. Atatürk'ü, devletin beyni ve ülkenin çimentosu olmak için cumhurbaşkanlığına adayım. 110 milletvekili adaylığımı önerirse, Anadolu güneşinin doğuşu yakındır" dedi.

Türkiye'nin önemli sorunlarını sıralayan ve projelerini açıklayan Boyraz, "Türkiye'nin başlıca sorunları, ekonomik kalkınma ve işsizlik, Kuzey Irak ve Kürt sorunu, türban ve gericilik, iç ve dış borç, yönetim eksikliği, AB ve ABD ile ilgili sorunlar oluşturmaktadır. Bu sorunları ortadan kaldıracak projelerim var. Türkiye'nin ekonomik kalkınmasını ve siyasal bağımsızlığını sağlayarak Türkiye'yi bölgesinde sayılan kalkınmış lider ülke yapmak, Türkiye'de barış ortamını sağlayarak iç sorunları çözmek, Avrasya'da Türkiye'nin liderliğinde bölgesel, siyasi ve ekonomik örgütler kurmak, Türkiye'yi temel değerleriyle çağdaş, gelişmiş ülkeler seviyesine çıkarmak, Türkiye yönetiminde reformlar yaparak, yerinden yönetim ve kalkınmaya önem vereceğim" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber