Kayseri'den sonra Trakya Fuarı da, İhsan Eliaçık'ı yalanladı

İlahiyatçı yazar R. İhsan Eliaçık, Kayseri Kitap Fuarı'nda saldırıya uğramasının ardından, 'onur konuğu' olarak Trakya Kitap Fuarı'na davet edildiğini açıklamıştı. Bu haberden sonra, Trakya Fuar Merkezi Yönetimi bu açıklamayı yalanladı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Ekim 2017 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayseri'den sonra Trakya Fuarı da, İhsan Eliaçık'ı yalanladı

İhsan Eliaçık geçen hafta Kayseri Kitap Fuar'ın yaşanan olayla gündem gelmişti. Zamanında imza günü bildiriminde bulunmayan Eliaçık, son akşam imza günü için Kayseri'ye gitmek istemişti. Eliaçık, gitmeden önce de sosyal medya hesabı üzerinden "Kayseri Belediye Başkanı beni Kitap Fuarı'na sokmamakla,polis zoruyla çıkarmakla tehdit ediyor.Gel ve o dediğini yap,istifadan yırtarsın!" ifadelerini kullanmıştı. Bu yaşananlar sonrasında fuara giden Eliaçık'a bir grup tepki göstermişti.

İhsan Eliaçık, Kayseri Kitap Fuarı'nın 'yasakçı' olmakla suçlamış ancak zamanında bildirimde bulunmadığı iddiasına cevap vermemişti.

Eliaçık bugün de benzer bir olaya sebep oldu. Eliaçık, 'onur konuğu' olarak Trakya Kitap Fuarı'na davet edildiğini açıkladı. Ancak, Trakya Fuar Merkezi Yönetimi bu açıklamayı yalanladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber