Telsim'den borç ödeme kampanyası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Nisan 2007 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vodafone'nun satış sırasında üstlenmediği borçları toplamak için Telsim kampanya başlattı. 2 ay sürecek kampanyada fatura borçlarındaki gecikme faizinde ödemeye göre indirime gidilecek.

Telsim Mobil Telekomünikasyon Hizmetleri'nden yapılan açıklamada, 24 Mayıs 2006 tarihinden önceki fatura borçlarının ödenmesi için, gecikme faizi indirim kampanyasının başlatıldığı bildirildi. Açıklamada, 9 Nisan?8 Haziran tarihlerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, borcun peşin ödenmesi halinde gecikme faizinin yüzde 75'inin, 4 taksitte ödenmesi halinde ise gecikme faizinin yüzde 50'sinin silineceği belirtildi. Ödemelerin, Akbank, Ziraat Bankası ve Türkiye İş Bankası şubelerinden ya da "www.telsimborcumbitsin.com" internet adresinden yapılabileceği kaydedildi.

1.2 MİLYON ABONEYE ULAŞILACAK

Telsim Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Yusuf Adıgüzel, ?Telsim, cep telefonu hatları borcundan dolayı kapanmış eski abonelerine borçlarını ödeyebilmeleri için büyük kolaylık sağlıyor. Bu kampanyayla, 1 milyon 200 bin Telsim abonesine ulaşmayı ve geçmiş dönem faturalarını çeşitli nedenlerle ödeyememiş bu abonelere son bir fırsat sunmayı hedefliyoruz. Kampanyamız, yasal takibe maruz kalan fakat yüksek faizler yüzünden borcunu kapatamayanların yanında, küçük borçlarını unutan ya da göz ardı eden kişilerin de en uygun koşullarda ödemesini sağlayacak? diye konuştu.

TMSF,TELSİM SORÇLARINI TAKİP EDECEK

Kampanya kapsamında, abonelere gecikme faizleri ile birlikte toplam borçlarının tutarı ve kampanya kapsamında uygulanacak indirimler ile ilgili bilgilendirme mektupları postalanacağını açıklayan Adıgüzel, abonelerin ayrıca, www.telsimborcumbitsin.com internet sitesinden ve ücretsiz erişilebilecek 0800 211 0 542 numaralı çağrı merkezini kullanarak da fatura borçları ile gecikme faizlerini sorgulayabileceklerini dile getirdi. Borcunu kampanya dahilinde ödeyenlerin ibra edilmiş sayılacağını ve haklarındaki yasal takibin sona erdirileceğinin altını çizen Adıgüzel, ?Borçlarını ödemeyenler ise 6183 sayılı ?Amme Alacaklarının Tahsili Usulü Hakkındaki Kanun? hükümleri gereğince oluşacak gecikme zammının uygulanması suretiyle tahsil edileceğini ve takibi TMSF tarafından yapılacak? dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber