Ankara'da emekli Astsubay cinneti

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 05 Nisan 2007 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANKARA'nın Çubuk İlçesi'nde cinnet geçiren emekli bir Astsubay, eşini, baldızını ve kayınpederini öldürdü.

Korkunç olay, bugün saat 11.00 sıralarında Çubuk İlçesi'nde meydana geldi. İlçenin Yıldırım Beyazıt Mahallesi Onurlu Kokak'ta oturan 55 yaşındaki Astsubay emeklisi Muamer Çağlar, geçimsizlik nedeniyle boşanmak isteyen eşi ile tartıştı. Tartışma sonucu cinnet geçirdiği öne sürülen Çağlar, eşi 46 yaşındaki Nadiye Çağlar, baldızı 30 yaşındaki Hanım Yurtlu ile kayınpederi Ali Yurtlu'yu beylik tabancasıyla ateş ederek öldürdü.

Emekli olduktan sonra evinin altında küçük bir bakkal dükkanı işleten Muammer Çağlar'ın bir süredir bunalımda olduğu belirtildi. Muammer Çağlar'ın iş hayatındaki olumsuz şartlar nedeniyle çocukları, yakın çevresi ve komşularına karşı kötü davranıp, eşini ise sık sık dövdüğü iddia edildi. Öldürülen Nadiye Çaglar'ın eniştesi Ramazan öztürk, emekli astsubay Muamer Çaglar'ın psikolojik sorunları olduğunu ve sürekli eşine dayak attığını, boşanma dilekçesi vermesi üzerine de bunalıma girerek cinayeti işlediğini iddia etti.

Evinde eşini, baldızını ve kayınpederini öldürdükten sonra kaçmaya çalışan katil zanlısı Muammer Çağlar, olay yerine gelen Çubuk Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri tarafından sokakta yakalanarak gözaltına alındı.

Çubuk Cumhuriyet Savcılığı tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler Çubuk Devlet Hastanesi morguna, daha sonra ise otoposi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Çubuk Emniyet Müdürlügü'nde ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı Adliye'de tutuklanan Muammer Çağlar, Çubuk Cezaevi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber