Telsim'den borçlu aboneye yüzde 75 indirim

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 06 Nisan 2007 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Telsim Mobil Telekomünikasyon Hizmetleri, 24 Mayıs 2006'dan önceki fatura borçlarının ödenmesi için gecikme faizi indirim kampanyası başlatıyor.

9 Nisan-8 Haziran tarihlerinde geçerli olacak kampanyada, borcun peşin ödenmesi halinde gecikme faizinin yüzde 75'inin 4 taksitte ödenmesi halinde yüzde 50'si silinecek. Kampanyanın 1.2 milyon Telsim abonesini ilgilendirdiğini söyleyen Telsim Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Adıgüzel, abonelerinin tümünün kampanyaya iştiraki durumunda 700 milyon YTL tahsil edileceğini belirtti. Borçlu olan 800 bin abone için yasal işlemlerin başlatıldığına dikkat çeken Adıgüzel, ?30 YTL'den başlayıp bin YTL'ye kadar yükselen borçlarının yüzde 25'ni peşin ödemekle yükümlülüklerinden ve avukatlık masraflarından kurtulmuş olacaklar? dedi.

ABONE NE YAPACAK?

Yasal takibe maruz kalan fakat yüksek faizler yüzünden borcunu kapatamayanlar yanında küçük borçlarını unutan ya da gözardı eden aboneler, borçları ile gecikme faizlerini 0800 211 0 542 nolu çağrı merkezi, www.telsimborcumbitsin. com internet sitesinden ya da Akbank, Ziraat Bankası ve İş Bankası şubelerinden sorgulayabilecek. Borcunu peşin ödemeyi tercih edenler yüzde 75, taksitli planı tercih ederlerse kredi kartıyla 4 taksitte ödeme yapabilecek. Bu süre içinde faiz işlemeyecek ve aboneler herhangi bir masraf ödemeyecek. Kampanyaya katılmayan aboneler için TMSF Amme Alacaklarının Tahsili Usulü Hakkındaki Hükümler çerçevesinde başlattığı yasal işlemlere hız verecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber