Havaş'tan depolama ücreti sorgulama uygulaması

Kargo müşterileri, antrepolarındaki ithalat kargolarının depolama ücretleri için "havas.net" ile "Havaş Mobile App" üzerinden hızlı ve kolay erişim imkanına kavuştu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2017 12:47, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Havaş'tan depolama ücreti sorgulama uygulaması

Özel yer hizmetleri şirketi Havaş, antrepolarındaki ithalat kargolarının depolama ücretleri için kargo müşterilerine "havas.net" ile "Havaş Mobile App" üzerinden hızlı ve kolay erişim imkanı sunuyor.

Havaş'tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarında bulunan antrepolarında ithalat kargo müşterilerinin, depolama ücretlerine daha kolay erişebilmeleri için internet sitesi ve mobil uygulama üzerinde oluşturulan arama motoruyla sorgulama hizmeti sunumuna başlandı.

Devreye alınan geliştirmeyle "havas.net" adresinde bulunan online işlemler menüsünden veya "IOS/Android" cihazlardan indirilebilen "Havaş Mobile" uygulamasında, antrepo hizmetleri bölümünden depolama ücreti sorgulama ara yüzüne ulaşılabiliyor.

Kendi ağı içerisinde yaklaşık 345 bin ton kargo hizmeti sunan Havaş, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki toplam 9 bin 300 metrekare alanda yer alan antrepolarıyla ithalat ve ihracat kargoların sevk ve idaresini üstleniyor. Havaş, yer hizmetleri alanındaki bilgi birikimi ve deneyimini aktardığı lojistik faaliyetlerinde; genel kargo, değerli kargo, tehlikeli madde içerikli ve soğutma gerektiren kargolara ev sahipliği yapıyor.

Uygulama, "iPhone", "iPad" ve "Android" cihazlara "Havaş Mobile" ismi ile indirilebiliyor. Ayrıca, uygulamadaki antrepo hizmetleri menüsünde ve "havas.net"de online işlemler alanında yer alan "konşimento sorgulama" fonksiyonuyla da kargo takibi yapılabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber