Danışmanı, gözü önünde can verdi

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 07 Nisan 2007 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DSP'yi yasa boğan olay önceki gece saat 03:00 sıralarında meydana geldi. Genel Başkan Zeki Sezer önceki gece Kanaltürk'te ?Konuş Bakalım? programına katıldı. Sabaha karşı 03.00 sıralarında Sezer ve basın danışmanı İsmail Aşçıoğlu (54), TV kanalından birlikte çıktı. Sezer'in otomobiline binmesinden sonra kendi otomobiline binmek için caddenin karşısına geçmek isteyen Aşçıoğlu'na, sürücüsü belirlenemeyen otomobil çarptı ve kaçtı. Aşçıoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, gözünün önünde danışmanı ölen Zeki Sezer, olayın şokunu uzun süre atlatamadı.

Aşçıoğlu'na ölümüne neden olan otomobil, Piyade Sokak'ta terk edilmiş olarak bulundu. Polis, bu sırada yolda bekleyen Rumen uyruklu Türk vatandaşı Zeynep E. isimli kadını göz altına aldı. Zeynep E., otomobili kullanan ve adının Mehmet olduğunu belirttiği kişi ile Çankaya'da bir barda tanıştığını, bar çıkışı Cinnah Caddesi'nde bir yayaya çarptıklarını söyledi. Zeynep E'nin, kazanın ardından Piyade Sokak'ta otomobili park eden Mehmet adlı kişinin bir taksiye binerek buradan ayrıldığını, kendisine de ?Sen de bir taksiye bin, evine git? dediği öğrenildi.

Aşcıoğlu'nun cenazesi bugün Karşıyaka Mezarlığı Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.

SEZER ÜZÜNTÜDEN KAHROLDU

Gözünün önünde basın danışmanın ölümüne tanık olan DSP Genel başkanı Zeki Sezer üzüntüden kahroldu. Zeki Sezer'in uzur süre olayın şokunu atamadığı gözlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber