Yeni Başkan'ın ilk icraatı, özel kartı kaldırmak oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nin ilk icraatı makam ile vatandaş arasındaki engeli ortadan kaldırmak oldu. Belediye binasının 5. katında duran ancak özel kartla 6. kata çıkan asansör sistemini iptal etti. Artık vatandaş da makam katına çıkmaya başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2017 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeni Başkan'ın ilk icraatı, özel kartı kaldırmak oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifası sonrası yerine Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu seçildi. Zekai Kafaoğlu görevi alır almaz ilk icraatı makam ile vatandaş arasındaki engeli ortadan kaldırmak oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu, belediye gelen vatandaşlar artık zemin kattan direk 6. kata çıkabiliyor.

Daha önceki uygulamada asansör son olarak 5. katta duruyordu özel kartla başkanın makam katına çıkılıyordu. İlki icraatı ile ilgil konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu "Ben halkın içinden gelen birisiyim. Görev yaptığım her yerde vatandaş önceliğim vardı. Altıeylül Belediyesi'nde de bu böyleydi, büyükşehir belediyesinde de değişmedi. Daha önce vatandaşlar başkanlık makamına asansör ile çıkamıyordu, 5. katta inip başkana ulaşmakta güçlük çekiyorlardı. Şimdi öyle bir şey yok. Belediyeye giren her vatandaş rahatlıkla makamımıza kadar geliyor, çayını içiyor, sohbetini ediyor daha sonra ayrılıyor. Vatandaşı sevmeyen, vatandaş ile içiçe olmayan kimse siyaset yapamaz. Siyasetin malzemesi insandır. İnsanı seveceksiniz ki gücünüz artsın, enerjiniz yükselsin. Bizde böyle yapıyoruz. Görevi alır almaz vatandaşımızın bize rahat ve kolay ulaşabilmesi için ilk adımı attık, aradaki köprüyü ortadan kaldırdık" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber