Eryılmaz'dan Gökçek'e yanıt

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2007 11:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eryılmaz yetersiz hizmetin nedenlerini anlatacak.

Çankaya Belediye Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Eryılmaz, Kuğulupark'ta düzenleyeceği basın toplantısında, Çankaya- Büyükşehir Belediyesi arasında yasadan doğan yetki karmaşasında yurttaşlara yeterince hizmet verilememesinin nedenlerini anlatacak.

Çankaya Belediyesi'nden yapılan açıklamada Eryılmaz'ın, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Çankaya'yı cezalandırma taktiklerine cevap vereceği belirtildi. Yarın, Kuğulupark'ta gerçekleştirilecek toplantı konusunda şöyle denildi:

"Doğalgaz (EGO), su ve kanal (ASKİ), elektrik (TEDAŞ), telefon (TELEKOM) çalışmalarından doğan tahribatın bedelinin müteahhitler tarafından AYKOME üzerinden Büyükşehir Belediyesi'ne aktarılması ve tahribatın bedeli alan Büyükşehir Belediyesi tarafından giderilmesi gerekirken, Çankaya'da işleyişin ne olduğunu anlatacak olan Eryılmaz, yurttaşların nasıl mağdur edildiğini açıklayacak.

Yasa ile 12 metrenin üzerinde cadde ve sokaklarda asfalt ve kaldırım da dahil çalışma yaptırılmayan Çankaya Belediyesi ekiplerinin yurttaşlarla yaşadığı sıkıntıları ifade edecek olan Eryılmaz, yasa tanımazlığın eseri olan, ölüm yoluna dönüşen alt-üst geçitlerde gelinen noktaya da parmak basacak."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber