Kaymakam'ın azmi, engelli Cahit'i ev hapsinden kurtardı

Elazığ'da evinin önünde yol olmadığı için 4 yıldır tek başına dışarı çıkamayan fiziksel engelli Cahit'i, ev hapsinden ilçe kaymakamı Ömer Faruk Tuncer'in inadı kurtardı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2017 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaymakam'ın azmi, engelli Cahit'i ev hapsinden kurtardı

Elazığ'ın Alacakaya ilçesine bağlı bir köyde evinin önünde yol olmadığı için 4 yıldır tek başına dışarı çıkamayan fiziksel engelli Cahit'i, ev hapsinden ilçe kaymakamının inadı kurtardı.

KAYMAKAM: BENİ MAHKEMEYE VERSİNLER AMA O ENGELLİ VATANDAŞIMIZ YOLUNA KAVUŞSUN

Kaymakam Tuncer,"Beni mahkemeye versinler ama o engelli vatandaşımız yoluna kavuşsun" diyerek başlattığı yol çalışması bitirilmesiyle Cahit'i ev hapsinden kurtardı.

İHA'nın haberine göre, ilçeye 10 kilometre uzaklıktaki Çakmakkaya köyünde ikamet eden elektrikçi 36 yaşındaki Cahit Bozkurt , 6 yıl önce çalıştığı direkte elektrik akımına kapılması sonucu düşerek omuriliğini kırdı. Felçli kalan ve belden aşağısı tutmayan Bozkurt, 2 sene çeşitli hastanelerde tedavi gördü. 2013 yılında köyüne yerleşen Bozkurt, yol olmadığı için 4 yıl aile desteği olmadan evden dışarı çıkamadı.

Alacakaya İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer

İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer'den yol yapılması için yardım isteyen Bozkurt olumlu cevap aldı.

Kaymakam Tuncer'in girişimleri ile güzergah üzerindeki sıkıntılar aylarca uğraşılması sonucu aşılarak Bozkurt'un evinin önünden köy içine kadar olan 300 metrelik alana parke yol yapıldı. Yapılan yol sayesinde ev hapsinden kurtulan Bozkurt, artık istediği gibi tek başına akülü aracı ile cami veya ilçe merkezine gitmeye başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber