Para üstünü bozukluk verdiği için kızdığı otobüs şoförünü bıçakladı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 09 Nisan 2007 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, bindiği halk otobüsünde bilet alırken para üstü olarak bozuk para verilmesine kızan Ömer Geçkin (47), tartıştığı şoför Engin A.'yı (31) karnından bıçakladı. Şoförün aynı otobüste muavinlik yapan oğlu 14 yaşındaki M.A. da, babasını bıçaklayan Geçkin'in başına takozla vurarak yaraladı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alındı.

İnegöl ilçe merkezi ile Huzur Mahallesi arasında yolcu taşımacılığı yapan Engin A.'nın kullandığı Özel Halk Otobüsü'ne binen Ömer Geçkin, iddiaya göre 80 Ykr olan yol ücreti için 5 YTL verdi. Engin A., Geçkin'e para üstü olarak 4 adet 1 YTL ve 2 adet 10 Ykr verdi. Para üstü olarak madeni para verilmesine sinirlenen Geçkin, ?Ben çocuk muyum, bozuk para veriyorsun'' diyerek sürücü A. ile tartışmaya başladı. Araya giren diğer yolcular tartışmayı yatıştırmak isterken, cebinde taşıdığı bıçağı çıkaran Geçkin, Ayçiçek'i karnından bıçakladı. Aynı otobüste muavin olarak çalışan sürücünün oğlu 14 yaşındaki M.A. ise eline geçirdiği ağaç takozla Geçkin'in başına vurup yaraladı.

Engin A. İnegöl Devlet Hastanesi'ne, Ömer Geçkin ise Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

M.A. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber