Polislere tecavüz beraati

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2007 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yabancı uyruklu bir kadını gözaltına aldıktan sonra bir otele götürüp isteği dışında birlikte oldukları iddiasıyla yargılanan 2 polis memuru beraat etti.

İzmir'de yabancı uyruklu bir kadını gözaltına aldıktan sonra bir otele götürüp isteği dışında birlikte oldukları iddiasıyla İzmir 11. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuksuz yargılanan 2 polis memuru beraat etti.

Moldova uyruklu Aliona G'ye tecavüz ettikleri öne sürülen polis memurları E.K.B. ile A.G'nin ''Kamu görevinin sağladığı nüfuzu kötüye kullanmak suretiyle cinsel saldırı'' iddiasıyla yargılandığı dava, İzmir 11. Ağır Ceza Mahkemesinde sonuçlandı.

Tanıkların dinlendiği duruşmaya, sanıklar E.K.B, A.G. ve avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti, açılan kamu davasında yargılanan polis memurları E.K.B. ve A.G. aleyhine yeterince delil olmaması ve tecavüze uğradığı iddia edilen Moldova uyruklu Aliona G'nin ifade vermemesi nedeniyle polis memurları hakkında beraat kararı verdi.

İzmir'de gerçekleştirilen bir fuhuş operasyonu çerçevesinde dinlenen polis görüşmelerinde, Aliona G'nin ''iş dönüşü'' polisler tarafından alındığı ve polislerle bir otelde isteği dışında birlikte olduğu yönünde ifadeler saptanmıştı.

Telefon görüşmelerinde bahsi geçen resmi polis aracının plaka numaralarından yola çıkan savcılığın açtığı kamu davasında polisler tutuksuz olarak yargılanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber