Kayıp avukatın cesedi valizden çıktı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 10 Nisan 2007 14:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de bir kadının sürükleyerek otomobile koyduğu valizin içerisinde, İstanbul Barosu avukatlarından Uğur Özdemir'in (33) cesedi çıktı. Olayda biri kadın 2 kişi göz altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Mezitli Beldesi Akdeniz Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Barbaros Sitesi'nin otoparkındaki 33 D 7915 plakalı otomobile, sürükleyerek bir valizi yükleyen Gülsen Ö.'den (28) şüphelenen site sakinleri, polisi aradı. Olay yerine gelen polisler Gülsen Ö.'yü, otomobil sahibi Derviş T.(27) ile birlikte sitenin içindeki kafede çay içerken buldu. Polisi karşısından gören Gülden Ö. ne yapacağını şaşırdı. Polislerin valizin içinde ne olduğunu sorması üzerine Gülsen Ö., soğukkanlı bir şekilde 'ceset' diye cevap verdi.

Otomobilin arka koltuğundan valizi indiren polisler yaptıkları incelemede cesedin 4 gün önce kaybolduğu öğrenilen İstanbul Barosu avukatlarından Uğur Özdemir'e ait olduğunu belirledi. Başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü anlaşılan 2 çocuk babası Uğur Özdemir'in cesedi, yapılan incelemenin ardından valizden çıkarılmadan cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis tarafından gözaltına alınan Gülsen Ö.'nün cinayeti Barbaros Sitesi'nin yanındaki Üçtaş sitesindeki evde işlediği, cesedi önce bir naylon torbaya koyduğu ve daha sonra ise valize koyarak Barbaros sitesine getirip 33 D 7915 plakalı aracın sahibi arkadaşı Derviş T.'yi "Sana bir işim düştü" diyerek aradığı ve birlikte aracın arka koltuğuna koydukları öğrenildi.

Gülsen Ö.'nün eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle İstanbul'daki eşini terk ettiği ve bir süredir Mersin'de yaşadığı, Avukat Uğur Özdemir'in de Gülsen Ö.'nün ailesinin davalarına baktığı belirtildi.

Gülsen Ö.'nün polise verdiği ilk ifadesinde "Avukat Uğur Özdemir, aile dostumuzdu. Davalarımıza bakıyordu. Olay günü beni aradı. İşi olduğu için Mersin'e geldiğini söyledi. Birlikte dışarıda yemek yedik. Daha sonra eve geldik. Bir süre sonra ayrılan Uğur Özdemir tekrar evime gelerek bana tecavüz etmeye yeltendi. Ben de başına, ne olduğunu bilmediğim sert bir cisimle vurdum. Ağzından kan geldi. Daha sonra arkadaşım Derviş T.'yi arayıp olaydan bahsetmeyerek bir işimin düştüğünü söyledim. Valizi Barbaros sitesinin oraya kadar sürükleyerek getirdim ve araca koyduk" dediği öğrenildi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber