Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yalanlama

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Nisan 2007 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, polis teşkilatının 162. yılı resepsiyonunda, ''polis-jandarma gerginliği yaşandığı'' şeklindeki haberin gerçek olmadığı bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünden konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

''ANKA Haber Ajansının 10 Nisan 2007 tarihli 'Polis-Jandarma Gerginliği Resepsiyona Yansıdı' başlığıyla servise koyduğu habere ilişkin açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Bilindiği üzere, her yıl 3-10 Nisan tarihleri arasında Polis Haftası kutlanmakta ve bu çerçevede etkinlikler düzenlenmektedir. Hafta boyunca tüm etkinlik ve kutlamalar belirli bir protokol ve davet çerçevesinde gerçekleşmiştir.

Bu etkinlikler çerçevesinde 9 Nisan 2007 tarihinde Polis Akademisi Büyük Stüdyosunda düzenlenen Polis Teşkilatının 162. Yıl Kutlama Töreni ile 10 Nisan 2007 tarihinde Ankara Polisevinde verilen resepsiyona, Jandarma Genel Komutanlığımızdan general seviyesinde üst düzeyde katılım olmuştur.

Ayrıca, Jandarma Genel Komutanı Sayın Orgeneral Işık Koşaner 29 Mart tarihinde ve Jandarma Genel Komutanlığı Kurmay Başkanı Sayın Korgeneral Mehmet Çavdaroğlu ise 30 Mart tarihinde Emniyet Genel Müdürümüz Oğuz Kağan Köksal'ı göreve başlaması ve polis haftası münasebetiyle ayrı ayrı ziyaret etmişler ve iyi dileklerini iletmişlerdir. Servise konulan haber gerçek dışıdır.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber