Erdoğan: Biz doğru olanı yaptık, ambargoyu delmedik

ABD'deki Sarraf davasıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Davadan ne çıkarsa çıksın biz doğru olanı yaptık. Ambargoyu ihlal etmedik. Biz ABD'ye bu yönde taahhütte bulunmadık. Dünya ABD'den ibaret değil.bizim İran ile ticari ve eneji konularına ilişkimiz var" dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Kasım 2017 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan: Biz doğru olanı yaptık, ambargoyu delmedik

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle parti genel merkezinde bir araya geldi. Toplantıya Adıyaman, Ağrı, Amasya, Antalya, Artvin, Bartın, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Giresun, Iğdır, Kırıkkale, Konya, Trabzon, Mersin, Zonguldak illerindeki AK Parti vekillerinden 51 kişi katıldı. Toplantıda Başbakan Binali Yıldırım ile AK Parti Grup Başkanvekilleri de bulundu. Toplantıda 21 vekil söz aldı. Vekillere Rıza Sarraf davası ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyal ilgili açıklamalarda bulundu.

'BİZ DOĞRU OLANI YAPTIK'

Sarraf davası ile ilgili "Davadan ne çıkarsa çıksın biz doğru olanı yaptık. Ambargoyu ihlal etmedik. Biz ABD'ye bu yönde taahhütte bulunmadık. Dünya ABD'den ibaret değil. Bizim İran ile ticari ve eneji konularına ilişkimiz var" dedi.

'BEDELİNİ ÖDEYECEK'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili de konuşan Erdoğan "Bu hamlesinin bedelini ödeyecek" ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber