90'lı yılların efsanesi geri dönüyor

90'lı yılların efsane çizgi filmi yeniden ekranlarda. Futbol tutkunu bir çocuğu anlatan anlatan Tsubasa Oozara, bu kez de Messi ve Ronaldo ile kapışacak. Yeni versiyon, 2018 FIFA Dünya Kupası'ndan önce yayınlanacak

Kaynak : Karar
Haber Giriş : 01 Aralık 2017 08:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
90'lı yılların efsanesi geri dönüyor

Rusya'da düzenlenecek olan 2018 FIFA Dünya Kupası'nın grup kuraları bugün çekiliyor.

Başkent Moskova'daki Kremlin Sarayı'nda gerçekleştirilecek ve eski İngiliz milli futbolcu Gary Lineker'in sunuculuğunu yapacağı kura çekiminde, Dünya Kupası'nda mücadele edecek takımların grupları belirlenecek. Kura heyecanı öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Futbol tutkunu bir çocuğun hikayesini anlatan manga olarak yayımlanan ve daha sonra çizgi dizi serisi olarak ekranlara gelen Tsubasa'nın yeniden sevenleriyle buluşacağı açıklandı. Ülkemizde 90'lı yılların efsane çizgi film karakterlerinden Tsubasa Oozara, yenilenerek karşımıza çıkıyor. Senaryoya eklenen iki yıldız isimle yapımcılar bir sürpriz daha yapıyor. Önümüzdeki yıl izleyeceğimiz çizgi filmde FC Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi ve Real Madrid'in Cristiano Ronaldo'su yer alıyor. Tsubasa'nın yaratıcıları, Rusya'da yapılacak Dünya Kupası öncesinde 24 bölümden oluşan 2 sezon hazırladı.

Japonya'nın Dünya Kupası'na katılma serüveni ile başlayacak olan çizgi film, Dünya Kupası'nda Tsubasa'nın Messi, Ronaldo ve Neuer ile karşı karşıya gelmesi hikayesini de anlatacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber