İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Minik Özgü'nün ölümünde kahreden detay

Sürücünün Özgü'ye çarpmadan 2 saat önce arabasında alkol şişesiyle sosyal medyadan canlı yayın yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntüleri izleyen baba, ikinci defa yıkıldı. Acılı baba Ferhat Ahırlı: "O sürücünün birinin canını yakacağı belliymiş. Şimdi tutuklu, ama onun en ağır cezayı almasını istiyoruz"

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2017 23:14, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Minik Özgü'nün ölümünde kahreden detay

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında Semra ve Ferhat Ahırlı çiftinin 10 yıl tedavi gördükten sonra dünyaya getirdikleri tek çocukları 8 yaşındaki Özgü İzem hayatını kaybetti. Özgü'ye çarpan sürücünün, kazadan 2 saat önce aracında alkol alıp şarkı söyleyerek Antalya sokaklarında gezdiği bu anları ise sosyal medya hesabından canlı olarak paylaştığı ortaya çıktı. Görüntüleri ortaya çıkaran baba ikinci kez yıkılırken "O sürücünün birinin canını yakacağı belliymiş. Şimdi tutuklu, ama onun en ağır cezayı almasını istiyoruz" dedi. Sürücünün 104 promil alkollü olduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta 63 yaşındaki babaannesi Gülşen Ekinak ile birlikte gezmeye çıkan Güzeloba İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Özgü İzem Ahırlı'ya, eve dönerken Atatürk Caddesi üzerindeki yaya geçinden yolun karşısına geçtiği sırada İ.Y.'nin kullandığı otomobil çarptı. Babaanne ve torunu çarpmanın şiddetiyle yola savrulurken, sürücü İ.Y, minik Özgü'yü alarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Yaralı babaanne ise olay yerine çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Kazada, talihsiz kız yaşamını yitirirken, babaanne ise ağır yaralandı.

BABASI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRMİŞTİ

Kazanın ertesi günü minik Özgü'nün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken, cenazeyi almaya gelen baba Ferhat Ağırlı uzun süre gözyaşı döküp sinir krizleri geçirdi. Ayakta zor duran babayı, yakınları da gözyaşı içerisinde teselli etti.

ÖZGÜ'YE ÇARPMADAN 2 SAAT ÖNCE ARABADA ALKOL ŞİŞESİYLE CANLI YAYIN

Olay sonrası polis tarafından gözaltına alınan İ.Y'nin 104 promil alkollü olduğunu tespit edildi. Atatürk Devlet Hastanesinde taşeron firma üzerinden çalıştığı da öğrenilen İ.Y'nin, 19.30'da gerçekleşen kazadan 2 saat önce ise Akdeniz Bulvarı üzerinde arabasını sürerken müzik eşliğinde alkol şişesiyle sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı, kazadan yarım saat önce de yine sosyal medya hesabından 'midye yemek isteyen gelsin' diyerek fotoğraf paylaştığı görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber