Belediye binasına yıldırım düştü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Nisan 2007 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Çamyuva Beldesi'nde bugün Belediye Başkanlığı binasındaki telsiz antenine yıldırım düştü. Can kaybı olmazken Çumyuva Belediyesi'ndeki elktronik cihazlar devöre dışı kadı. Olay sırasında Belediye Başkanı AKP'li Okan Akman'ın beldeye davet ittiği Kemer Müftüsü Mehmet Muslu ve imamlarla çay içiyordu.

Çamyuva Belediye Başkanı AKP'li Okan Akman, Hz. Muhammed'in dünyaya gelişinin kutlandığı Kutlu Doğum Haftası nedeniyle beldeye davet ettiği Kemer Müftüsü Mehmet Muslu ve beldedeki camilerin imamlarıyla makam odasında çay içerken, bu odanın tam üzerine düşen belediye binasının çatısındaki telsiz antenine yıldırım düştü. Saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda ölen ve yaralanan olmadı, ancak binada bulunan klima ve bilgisayarlar devre dışı kaldı, şarj cihazına takılı olan telsizler alev aldı. Çamyuva Belediye Başkanı Okan Akman, yıldırım düşme anını şöyle anlattı:

?Kutlu Doğum Haftası nedeni ile Kemer müftümüz ve imamlarımız buradaydı. Beldedeki parkımıza Kutlu Doğum ismini verip gül dikecektik. Ancak şiddetli yağış nedeniyle bu organizasyonu iptal ettik. Din adamlarımızla makam odamda çay içiyorduk. Bir silah sıkılmış gibi, çok büyük bir ses geldi. Cenab'ı Allah'ın hikmeti, ağır bir şiddetti. Belediye binamızda ciddi hasarlar meydana geldi. Çalışanlarımız arasında korku ve panik yaşandı. İçerisi hallaç pamuğuna döndü. Herkes bir tarafa koşuştu. Hepimize geçmiş olsun.?

Çamyuva Belediyesi Başkatibi Mustafa Duran ise büyük bir gürültü koptuğunu ve belediye personelinin korkuyla koridorlara fırladığını belirterek, ?Sonradan öğrendik ki, belediyemizin çatısına yıldırım düşmüş. Binada bulunan 14 bilgisayar, 9 klima, telsiz istasyonumuz ve telefon santralimiz yanarak devre dışı kaldı, elektrikler kesildi? dedi.

Belediye binasında hasar tespit çalışmaları başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber