Erdoğan'ın bakanlara çeşitli yöntemlerle sigarayı bıraktırdığı ortaya çıktı

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 14 Nisan 2007 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erdoğan'ın sigara kullanan bakanların sigara paketlerini alıp üzerine, 'Ben bıraktım, sen de bırak' şeklinde not yazarak, onları etkilemeye çalıştığını belirterek, ?Önceden kabinede 5-6 bakan arkadaş sigara kullanıyordu, şimdi sadece bir bakan sigara kullanıyor? dedi.

Sigarasız kabine

Akdağ, makamında sağlık muhabirleriyle yaptığı sohbet toplantısında, Başbakan Erdoğan'ın bakanlara nasıl sigarayı bıraktırdığını anlattı. Başbakan Erdoğan ile birlikte kabinede 23 kişi olduklarını hatırlatan Bakan Akdağ, ?Önceden kabinede 5-6 bakan arkadaşımız sigara içiyordu. Şimdi tek kişi kaldı, o da bırakmak istiyor. Bunda Sayın Başbakanımızın büyük etkisi oldu. Sigara içen bakan arkadaşların sigaralarını aldı, 'Ben bıraktım, sen de bırak' yazdı. Yakında sigarasız bir kabine oluşturacağız? diye konuştu.

Tiryakinin adını vermedi

Akdağ, gazetecilerin ısrarla sorduğu ?Sigara içen tek bakan kim?? sorusuna cevap vermedi. Akdağ, Erdoğan ve kendisinin de gayretleriyle TBMM'de sigarayı bırakan milletvekillerinin de bulunduğunu vurgulayarak, ?Sanatçılar, siyasetçiler, toplumun önde gelen insanları sigara konusunda topluma örnek olmalı? görüşünü savundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber