İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İnfaz edilen Soysal'ın oğlu: Babamın naaşını istiyorum

Cevzet Soysal'ın 1998'de infaz edilmesi, hala aydınlatılamadı. Yapılan kazı çalışmaları da netice vermedi. Mücahid Soysal, "Faillerin ne ceza alacağı umrumuzda değil, bize babamızın naaşını bulsunlar" dedi

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 13 Aralık 2017 08:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İnfaz edilen Soysal'ın oğlu: Babamın naaşını istiyorum

Aybike Eroğlu

Yeni Şafak'ın ortaya çıkardığı; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ilk cinayeti olan Batman'da infaz edilen Cevzet Soysal ile ilgili dava kapsamında; gözaltına alınan 2'si emekli, 2'si görevli 4 polis memuru adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cezaevinden getirilen FETÖ'den tutuklu 2 eski polis de adli kontrol kararı verilerek tekrar cezaevine gönderildi.

ADALET TECELLİ EDECEK

Operasyon neticesinde yapılan kazıda umutla babasının naaşının bulunmasını bekleyen Cevzet Soysal'ın oğlu Mücahid Soysal, tepkisini 'İçim yanıyor' sözleriyle anlattı. "Bu dünyada artık adalet olduğuna inanmıyorum. Mahkeme-i kübrada adalet tecelli edecek. Şimdi ceza almasalar da babama her kim ne yaptıysa orada hak ettiği cezayı bulacak. Bu nedenle içim rahat" dedi.

BABAMIN NAAŞI BULUNSUN

Operasyondan sonuç çıkmayınca tüm ailenin yıkıldığını belirten Soysal, "Faillerin ne ceza alacağı umrumuzda değil. Alacakları ceza babasız geçen yıllarımı bana geri vermeyecek. Bize babamızın naaşını versinler, en azından Fatihamızı okuruz. Duamız, bize bunu yaşatanların bu dünyada bizim çektiklerimizi yaşamalarıdır" diye konuştu.

'NASIL SERBEST KALIRLAR!'

Şüphelilerin yaptığı savunmaların çelişkilerle dolu olduğunu anlatan Mücahid Soysal, "Hem Cevzet Soysal'ı tanımıyoruz diyorlar, hem de 1995 yılında kovaladıklarını söylüyorlar. Hem Hizbullah masasından kimseyi tanımadıklarını söylüyorlar, ancak hepsi o dönem Hizbullah masasında çalışıyor. Bunca çelişkiden sonra bu adamları nasıl serbest kalıyor, anlamak mümkün değil" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber