Bu hastane 5 yıldızlı otelleri aratmıyor

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 15 Nisan 2007 08:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DEVLET hastaneleri ?kötüdür' imajı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile yıkılacak. Hastanenin Başhekimi Op. Dr. Özgür Yiğit, göreve gelir gelmez yılların yıpranmışlığının izlerini taşıyan denize nazır konumdaki binada önce koğuş sistemini terk ederek işe başladı.

Sonunda her odasında muhteşem deniz manzarasının yanında plazma televizyonları da olan Türkiye'nin en iyi hastanesi olmayı hedefleyen bir eser çıktı.

Günde 5-6 bin hastaya poliklinik hizmeti veren, modern hastaneciliğin en güzel örneklerinden biri haline gelen kurumda son olarak randevu sistemini geliştirildi. Hastalar artık SMS, internet ve telefonla randevu alıyor ve saatlerce sıra beklemeden muayene olabiliyor.

Başhekim Opt. Dr. Özgür Yiğit yapılan çalışmaları şöyle özetledi: Vizyonumuz Türkiye'nin en iyi hastanesi olmak. Bunun yolu tıbbi ve otelcilik hizmetlerini iyi vermemizden geçiyor. Bir yandan tıbbi alt yapıları yeniliyor, diğer yandan da binaları depreme karşı güçlendiriyoruz. 8 kişinin kaldığı odaları en fazla 4'er kişilik odalar olarak düzenledik. Şimdi o odalara 8 kişi nasıl sığmış hayret ediyor, şaşırıyoruz.

Hastanede acile giyisileri yırtık gelenlere ya da maddi durumu olmayanlara ücretsiz temiz kıyafetler de veriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber