Milletin kaynakları hizmete dönüştü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2017 20:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Milletin kaynakları hizmete dönüştü

Milletin kaynakları Gürpınar'da hizmete dönüştü Geçmişi milattan önce 9. yüzyıla uzanan, birçok medeniyete ev sahipliği yapan Van'ın Gürpınar ilçesi, görevlendirmenin ardından yürütülen belediye hizmetleriyle tarihi misyonuna yakışan bir görünüme kavuşturuluyor. Güvenlik açısından risk oluşturan dükkanların yerine Selçuklu mimarisiyle yeni iş yerleri yaparak çarşıya kimlik kazandıran belediye, aynı zamanda merkez ve kırsal mahallelerde parke taşı, altyapı ve üstyapı, oyun parkı, semt sahası çalışmaları, sosyal belediyecilik projeleriyle vatandaşların gönlüne dokunuyor.

Geçmişi milattan önce 9. yüzyıla uzanan, birçok medeniyete ev sahipliği yapan Van'ın Gürpınar ilçesi, görevlendirmenin ardından yürütülen belediye hizmetleriyle tarihi misyonuna yakışan bir görünüme kavuşturuluyor. Güvenlik açısından risk oluşturan dükkanların yerine Selçuklu mimarisiyle yeni iş yerleri yaparak çarşıya kimlik kazandıran belediye, aynı zamanda merkez ve kırsal mahallelerde parke taşı, altyapı ve üstyapı, oyun parkı, semt sahası çalışmaları, sosyal belediyecilik projeleriyle vatandaşların gönlüne dokunuyor. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek sohbet ediyor.

Van'ın Gürpınar ilçesi, görevlendirmenin ardından yürütülen belediye hizmetleriyle tarihi misyonuna yakışan bir görünüme kavuşturuluyor. Güvenlik açısından risk oluşturan dükkanların yerine Selçuklu mimarisiyle yeni iş yerleri yaparak çarşıya kimlik kazandıran belediye, aynı zamanda merkez ve kırsal mahallelerde parke taşı, altyapı ve üstyapı, oyun parkı, semt sahası çalışmaları, sosyal belediyecilik projeleriyle vatandaşların gönlüne dokunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber