Bylock listelerindeki FETÖ kumpası temizleniyor

FETÖ'nün 8 farklı android programla Bylock'a bulaştırdığı masum isimler, Bylock listelerinden temizleniyor

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 14 Aralık 2017 19:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bylock listelerindeki FETÖ kumpası temizleniyor

FETÖ'nün, aralarında Kıble Pusulası, Namaz Vakitleri gibi 8 farklı android programlara yerleştirdiği küçük reklam kodları ile Bylock bulaştırdığı masum kişilerin isimleri Bylock listelerinden çıkarıldı.

İstihbarat ve Emniyet'in yaptığı değerlendirmeler sonrasında, bu sekiz programa giriş yaptıktan sonra yaklaşık olarak aynı zaman diliminde Bylock'a girmiş görünen 10 bin yakın isim Bylock listelerinden çıkarıldı.

Yeni listelerin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştığı, listelerin bir kaç gün içinde illere ulaştırılacağı ifade ediliyor.

Diğer taraftan konuyu en başından beri takip eden Av. Ali Aktaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Son 1 haftadan beri de bu şekildeki mağdurların tahliyeleri gerçekleştiriliyor. Ankara CBS'den listelerin çok kısa sürede illere gelmesiyle de Zoka Mağdurlarının tümü tahliye edilecektir. Elhamdülillah..."

Masumlarla ilgili adli sürecin temizlenmesi sonrasında, bu kişilerin itibarlarının iadesi ve kamu görevlerine geri dönüşü için mücadele edilmesi süreci başlayacak...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber