Karayollarında durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2017 09:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karayollarında durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Osmancık-Gümüşhacıköy-Merzifon yolunun 32-37'inci kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı taşıt trafiğine kapatıldı. Ulaşım bölünmüş yolun diğer bandından iki yönlü olarak gerçekleştirilecek. Sürücülerin bu kesimde yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Aşkale Kop Dağı Geçidi Tünel Varyant yolunun 0-3'üncü kilometrelerinde gerçekleştirilecek yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan verilecek.

Bartın-Karabük il sınırıyla Safranbolu araç yolunun 27-40'ıncı kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir tarafından iki yönlü sağlanacak.

Keşan-Tekirdağ yolunun 14-30'uncu kilometrelerinde üstyapı çalışmaları yürütüleceğinden ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştirilecek.

Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 30-32'inci kilometreleri arasındaki Eskişehir Şehir Hastanesi Üstgeçit Köprüsü'nün yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki istikameti de trafiğe kapatılarak ulaşıma servis yollarından izin veriliyor.

Afyonkarahisar-Şuhut yolunun 0-24'üncü kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber