İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Down sendromlu gençten Bakan Bak'a teşekkür

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yaşayan down sendromlu Tarık Göntürk, doğum gününü Twitter hesabından kutlayan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a, evinde bir kağıda yazdığı "Sayın Bakanım doğum günümü kutladığınız için çok teşekkür ederim" yazısı ile teşekkür etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2017 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Down sendromlu gençten Bakan Bak'a teşekkür

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yaşayan down sendromlu Tarık Göntürk, doğum gününü Twitter hesabından kutlayan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a, evinde bir kağıda yazdığı "Sayın Bakanım doğum günümü kutladığınız için çok teşekkür ederim" yazısı ile teşekkür etti.

Lüleburgazspor'un iç sahadaki maçlarını tribünden takip eden ve takımının formasını hiç çıkarmayan Göntürk için geçen günlerde Lüleburgaz taraftarları sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Taraftarlarla 16. yaş gününü kutlayan Göntürk'ün mutluluğunu Anadolu Ajansı ekibi görüntüledi.

Görüntüleri izleyen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Twitter hesabından Göntürk'ün doğum gününü kutladı.

Kendisini televizyonda gören Göntürk, Bakan Bak'ın doğum gününü kutlamasıyla büyük mutluluk yaşadı.

Ailesinden habersiz, evinde kağıt ve kalem bulan Göntürk, "Sayın Bakanım doğum günümü kutladığınız için çok teşekkür ederim" yazarak Bakan Bak'a teşekkür etti.

- "Kardeşim hayatının en mutlu doğum gününü geçirdi""

Göntürk'ün ablası Serap Göntürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Lüleburgaz taraftarlarının kardeşine hayatında unutamayacağı bir doğum günü sürprizi yaptığını söyledi.

Kardeşinin Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da doğum gününü kutlamasıyla ayrı bir heyecan yaşadığını anlatan Göntürk, "Tarık hayatının en mutlu doğum gününü geçirdi. Buna vesile olan Lüleburgazspor taraftarlarına çok teşekkür ediyoruz. Kendisini televizyon ekranında gördüğünde büyük heyecan yaşadı. Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak da Twitter hesabından Tarık'ın doğum gününü kutlamış. Ailecek kendisine teşekkür ediyoruz. Tarık futbolu çok seviyor. Maçları hiç kaçırmıyoruz. Bundan sonra da her zaman olduğunu gibi; hep destek, tam destek." diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber