İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Para bozdumaya gitti 740 çeyrek bileti çalındı

Körfez ilçesinde, yılbaşı özel çekilişi bileti satan seyyar bayi, müşterisinin verdiği parayı bozdurmak için bir dükkana gittiği sırada 740 çeyrek biletin çalındığı iddiasıyla polise şikayette bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2017 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Para bozdumaya gitti 740 çeyrek bileti çalındı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde milli piyango yılbaşı özel çekilişi bileti satan seyyar bayi, 740 çeyrek biletinin çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.

Tütünçiftlik Cahit Zarifoğlu Caddesi'nde pasaj girişinde bilet satan Fevzi Çelik, hırsızlık olayıyla ilgili polise başvurusunun ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 25 yıldır seyyar bilet satıcılığı yaptığını söyledi.

Bir müşterisinin bilet aldığını, verdiği parayı bozdurmak için yakındaki kasap dükkanına gittiğini anlatan Çelik, "Tezgahıma geri döndüğümde bir deste biletin olmadığını fark ettim. Hemen polisi aradım. Yan dükkandaki kamera görüntülerine baktık. Kasketli bir şahsın tezgaha geldiğini ve ardından da paltosunun cebine bir şey sokarak, hızla oradan kaçtığını gördük. Karakola gidip şikayetçi oldum. Polis, kamera görüntülerini inceliyor." diye konuştu.

Çalınan biletlerinin bir an önce bulunmasını istediğini dile getiren Çelik, "Çalınan destede 740 çeyrek bilet vardı. Biletlerin arkasında bayi mührü ve adım var. Bu biletleri başka bayiden almasınlar çünkü biletlerin seri numaraları Milli Piyango Genel Müdürlüğü'ne iletildi. Biletlere ikramiye çıksa bile ödenmeyecek ve yasal işlem yapılacak." ifadelerini kullandı.

Polis ekipleri, hırsızlık olayına ilişkin şüpheli ve şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber