Hastane odasında nikah

Yalova'da bir çiftin nikah töreni, gelinin kanser hastası olan annesine moral vermek amacıyla tedavi gördüğü hastanedeki odasında yapıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2017 20:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastane odasında nikah

Yalova'da kanser hastası kadına moral olması amacıyla kızının nikahı hastanede kıyıldı.

Gökhan Akgün ve Evra Sakar çiftinin nikahı, gelinin kanser hastası olan annesi Ayla Sakar'a (55) moral vermek amacıyla tedavi gördüğü Yalova Devlet Hastanesi'ndeki odasında kıyıldı.

Yalova Belediyesi Evlendirme Memuru İsmail Duran'ın kıydığı nikahla evlenen çifte evlilik cüzdanları Evra Sakar'ın annesinin isteğiyle aynı anda verildi.

Gelin Evra Sakar, annesine moral vermek amacıyla hastane yönetiminin izniyle böyle bir tören düzenlediklerini belirterek, "Annem hastanede olduğu için ona moral olsun diye böyle bir şey düzenledik. Herkes çok sevindi. Şu anda gördünüz, nasıl güzel, mutlu olduğunu. Amacımıza ulaştık gibi." dedi.

Damat Gökhan Akgün ise amaçlarının da ötesine geçtiklerini belirterek, "Bu hastalıkta moralin çok önemli olduğunu yaşayarak öğrendik. Allah kimseye vermesin. Gerçekten bu şekilde gördük. İnşallah bir nebze de olsa iyileşmesine faydamız olacaksa bu yapılmalıydı. Biz de yaptık. İnşallah toparlayacağız, bu da ona moral olacak." ifadesini kullandı.

Ayla Sakar'ın eşi emekli öğretmen Sacettin Sakar ise eşine 2003 yılında meme kanseri teşhisinin konulduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Biz 2003 yılından beri tedavilerini aksatmadan devam ediyorduk. Bu hemen hemen 15 yılı buldu. Son günlerde enfeksiyon aldığı için durumu ağırlaştı. Bu ağırlaşma neticesinde 23 gündür Yalova Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekte. Durumun belki kritik olacağını düşünerek nişanlı kızımızın evlenme süresi gelmeden nikah törenlerini hastanemizde yapmak istedik."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber