Telekom, 'Halkı kazıklıyor' türünden sözlere karşı mahkemeye gidecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2007 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom Kurumsal İlişkiler Başkanı Ahter Kutadgu, Türk Telekom'a karşı yürütülen ?kötü niyetli, hukuk dışı, müşterilerimiz üstünde yanıltıcı etkisi olan ve Türk Telekom'un kurumsal itibarına saldırı niteliği taşıyan? reklam ve açıklamalara kayıtsız kalmayacaklarını, gerekli yasal yollara başvuracaklarını bildirdi.

Kutadgu, yayınladığı yazılı açıklamada, bir takım çevreler tarafından ?kamuoyunu yanıltmaya yönelik, hukuka aykırı? bir biçimde yapılan tanıtım ve haberlere karşı kurumun hakkını koruyacağını belirtti.

Ahter Kutadgu, Türk Telekom'un Telekomünikasyon Kurumunun onayıyla 1 Mart'ta yürürlüğe giren tarife dengelemesinin ardından çeşitli mecralarda ?yanıltıcı, gerçeğe ve hukuka aykırı mesnetsiz? kampanyalar başlatıldığını ifade etti.

Yasal sınırlar içinde yapılan, özellikle medyadan gelen eleştiri ve yorumlara saygı duyduklarını kaydeden Kutadgu, ?Ancak Türkiye'nin en büyük kuruluşlarından biri olan Türk Telekom'a karşı yürütülen kötü niyetli, hukuk dışı, müşterilerimiz üstünde yanıltıcı etkisi olan ve Türk Telekom'un kurumsal itibarına saldırı niteliği taşıyan reklam ve açıklamalara kayıtsız kalmamız mümkün değildir. İlgili kişi ve kuruluşlar hakkında gerekli yasal yollara başvuruyoruz? görüşünü aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber