En şanssız savcının başına gelmedik kalmadı...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2007 08:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne Başsavcısı İbrahim Ethem Dikmen'in ayağına batan diken paniğe neden oldu. Acılar içinde kıvranan başsavcının ayağındaki diken, kaldırıldığı hastanede çıkarıldı.

Kırkpınar Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi mevkiinde bulunan Tavuk Ormanı'nda spor yapan Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Dikmen'in ayağına diken battı. Yürüyüş parkuruna kesilip atılan akasya dalının üzerindeki dikene basan Dikmen'in, spor ayakkasını delerek ayağına giren diken için polis ve sağlık ekipleri seferber oldu.

Edirne Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın başsavcıyı kucağına alarak yardım ettiği gözlenirken, çağrılan ambulansın 1 saat geç gelmesi dikkat çekti. Emniyet Müdürü Avcı'nın talimatıyla olay yerine sevk edilen polis otosunun çamurlu yola saplanması nedeniyle, ambulansın da yolda kaldığı ve olay yerine 1 saat geç geldiği öğrenildi. Ayağına batan dikenin bulunduğu dalı kesen ekipler, savcı Dikmen'i ayağındaki dikenle birlikte Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Diken, hastanede yapılan müdahele ile çıkarıldı.

Daha önce Şükrü Paşa Atletizm pistinde yürüyüş yaptığını ifade eden Başsavcı Dikmen, "Orası çok kalabalık olmaya başlayınca biz de uzun zamandır bu parkurda yürüyorduk. Dikenin ayağıma nasıl battığını anlayamadım. Herhargi bir sorun yaşamamak için de çıkarmadan bekledim" diye konuştu.

Başsavcı Dikmen'in tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber