Çoğu öğrenci 33 kişinin öldüğü kazada çelişkili ifadeler

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2007 20:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aksaray yolunda meydana gelen feci kazadan yaralı olarak kurtulan Nevin Kundakçıoğlu'nun yolda trafik ekiplerinin otobüsü durdurduğunu, 2-3 dakika sonra yola devam ettiklerini belirtmesi kafaları karıştırdı.

Aksaray yolunda meydana gelen feci kazadan yaralı olarak kurtulan Nevin Kundakçıoğlu'nun yolda trafik ekiplerinin otobüsü durdurduğunu, 2-3 dakika sonra yola devam ettiklerini belirtmesi kafaları karıştırdı.

Aksaray'da meydana gelen feci kazada, yanındaki Azize Sevinç ile yer değiştirmesi sonucu hayatta kaldığı kaydedilen 24 yaşındaki Nevin Kundakçıoğlu, Afyon yolunda trafik ekiplerinin otobüsü durdurduğunu, 2-3 dakikalık kontrolün ardından da yola devam ettiklerini belirtti.

Otobüsün içinin karanlık olduğunu, sadece yolcu koltuklarının lambalarının yandığını ifade eden Kundakçıoğlu, araçtaki yolcuların çoğunun kucağında çocukları olduğunu söyledi.

Kazadan geriye 'Yardım edin' feryatlarını hatırladığını belirten Kundakçıoğlu, "Gözümü açtığımda üzerimde koltuklar vardı. Yardım edin diye bağırmaya çalıştım" dedi. Yanında oturan Azize Sevinç'in isteği üzerine yer değiştirdiklerini belirten Nevin Kundakçıoğlu, "Azize bana 'Sen çok uyudun, yer değiştirelim, biraz da ben uyuyayım' dedi. Ben de kabul ettim. Son anda onunla yer değiştirmiş oldum" dedi.

Kızlarının kazadan yaralı kurtulmasıyla büyük sevinç yaşayan anne Belgin Kundakçıoğlu ile baba Metin Kundakçıoğlu ise, kazada yaralılara yardım eden tüm Aksaray halkına teşekkür etti. Aksaray halkının kızları Nevin ile yaralı kurtulanlara büyük yardımları dokunduğunu belirten baba Metin Kundakçıoğlu, "Allah hepsinden razı olsun. Kızımın her türlü ihtiyacını karşılamışlar, çok yardımcı olmuşlar. Biz mutluyuz ama bir sürü can gitti. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Kazadan yaralı kurtulan ve aynı hastadene tedavi gören 47 yaşındaki Meryem İncesu da, kaza ile ilgili birşey hatırlayamadığını belirtti. Geziye 3 çocuğuyla birlikte katıldığını ifade eden İncesu, "Allah'a şükür iyiyim. Sadece asfaltı hatırlıyorum. Ben 3 çocuğumla birlikte oturuyordum. Başka da birşey hatırlamıyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber