Banka promosyonları için düzenleme hazırlığı

Çalışanların maaşlarının ödendiği bankalarca sunulan ek mali imkanların tasarrufuna ilişkin uygulama birliğinin sağlanabilmesi için genelge hazırlanıyor. Başbakanlık, Maliye Bakanlığı ve diğer kurumların işbirliğinde hazırlanan genelgenin yürürlüğe girmesi halinde bir çok kamu kurumunda yaşanan bu soruna çözüm bulunmuş olacak... Hatırlanacağı üzere şu ana kadar sadece Milli Eğitim Bakanlığı bir genelge yayımlamıştı. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Nisan 2007 00:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Promosyon ödemeleri konusundaki son bilgi Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünün Türk Büro Sen Başkanlığına yazdığı yazıda ortaya çıktı. Genel Müdürlükten yazılan yazıda ?Kamu kurumları ile bankalar arasında maaş ödemelerini gerçekleştirmek amacıyla yapılan protokoller karşılığında bankalarca sunulan ek mali imkanların tasarrufuna ilişkin uygulama birliğinin sağlanabilmesi için genelge yayımlanması yönünde çalışmalar devam etmektedir? denildi.

Başbakanlık, Maliye Bakanlığı ve diğer ilgili kurumların işbirliği ile hazırlanacak olan genelgenin bir an önce yürürlüğe konularak uygulama birliği sağlanmasını umut ediyoruz.

İŞTE MALİYE'NİN CEVABI

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber