İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Boğazici Rektöründen dikkat çeken paylaşım

Erdoğan'ın, eleştirisinin ardından Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan'dan akşam saatlerinde dikkat çeken bir paylaşım geldi. Prof. Özkan'ın paylaştığı tweet'e göre Boğaziçi Üniversitesi dünyada 190'ıncı, Türkiye'deki üniversiteler arasında ise birinci sırada yer alıyor

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 08 Ocak 2018 06:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Boğazici Rektöründen dikkat çeken paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi için "Bu üniversitemiz açıkçası biraz zayıf kalmıştır. Bu ülke ve bu milletin değerlerine yaslanamadığı için küresel bir marka haline gelme çabalarında hedeflerine tam manasıyla ulaşamamıştır. Çok seslilikle, kendi ülkesine ve milletine yabancılık arasındaki çizgi doğru çizilmeden bunu başaramayız. Dünyanın en iyi üniversitelerinde eğitim görmekle yerli ve milli duruş sahibi olmak asla birbirinin zıttı değildir." dedi. Erdoğan'ın, eleştirisinin ardından Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan'dan akşam saatlerinde dikkat çeken bir paylaşım geldi. Prof. Özkan'ın paylaştığı tweet'e göre Boğaziçi Üniversitesi dünyada 190'ıncı, Türkiye'deki üniversiteler arasında ise birinci sırada yer alıyor.

BÜ REKTÖRÜ'NDEN SIRALAMA TWEET'İ

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan dün akşam 20.55'te Twitter'dan 2018 US News & World Report'a göre Türkiye üniversiteleri sıralamasını paylaştı.

Prof. Özkan'ın paylaştığı tweet'e göre Boğaziçi Üniversitesi dünyada 190'ıncı, Türkiye'deki üniversiteler arasında ise birinci sırada yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber