Kavga numarasıyla öğretmenin cep telefonunu çaldılar

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 20 Nisan 2007 14:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA'da dün akşam saatlerinde kavga numarası yapan 2'si kız 4 çocuğu ayırmak isteyen beden eğitimi öğretmeni Esin Uran'ın (37) çantasındaki cep telefonu, ayırmaya çalıştığı çocuklar tarafından çalındı. Yeni aldığı telefonunda, 2 gün önce ölen bir yakının son fotoğraflarının bulunduğunu belirten Uran, telefona değil, fotoğrafların gitmesine üzüldüğünü söyledi.

Merkez Osmangazi ilçesi Fomara Meydanı'nda dün akşam saatlerinde alışveriş yapan ve bir lisede beden eğitimi öğretmeni Esin Uran, yanına gelerek para isteyen 4 çocuktan birisine 2 YTL verdi. Bunun ardından 2'si kız olan 7- 8 yaşlarındaki 4 çocuk, paraşı paylaşmak için aralarında kavga eder gibi numara yapmaya başladı. Uran, araya girip çocukları ayırmak isterken, çantasında bulunan iki cep telofonundan yeni satın aldığı, çocuklar tarafından çalındı.

MÜZİK DİNLEMEK İSTEYİNCE FARKETTİ

Olayın farkında olmayan Uran, bir süre sonra cep telefonunun kulaklığı ile müzik dinlemek isteyince, çantasındaki telefonun yerinde olmadığını gördü. Uran, diğer telefonu ile hemen 115 polis imdat hattını arayıp yardım istedi.Olay yerine gelen ekiplere, yaşadıklarını anlatan Uran, ?Telefonun benim için önemi yok. Ancak iki gün önce ölen dayımın son fotoğraflarını o telefonla çekmiştim. Dayımın eşi ve çocuklarıyla olan fotoğrafını bastırıp, onlara hediye edecektim. Tek üzüntüm bu? dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber