Türk Telekom'dan, 'Hesaplı Hat' kullanan müşterisine indirim

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2007 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom, "Hesaplı Hat" kullanan müşterilerinden bu hattı az kullananlara özel indirim uygulaması başlattı.

Telekom'dan yapılan açıklamada, 2004 yılından beri şehiriçi tarifelerinde 3 yıllık süre zarfında oluşan enflasyonun altında ayarlama yapılmasına rağmen, şehirler arası, milletler arası ve GSM aramalarında yüzde 60'a varan indirimler yapıldığı hatırlatıldı. Yapılan yeni düzenlemelerde şehirler arası konuşma ücretlerinin yüzde 55'e indirildiği, bu sayede şehir içi konuşma ücretleri ile eşitlendiği bildirildi.

"Hesaplı Hat"taki 100 ücretsiz hediye kontörün (gece 22.00-07.00 saatleri arasında kullanılmak üzere) 160 hediye kontöre çıkarıldığı duyuruldu. Ayrıca, daha önce "Standart Hat"ta bulunmayan ücretsiz kontör uygulamasının (yine aynı saatler arasında) 100 hediye kontör olarak ek avantaj sunulduğu, "Hesaplı Hat" müşterilerine yalnızca Mart ayı görüşmelerine uygulanmak üzere görüşme trafiklerine bağlı olarak 9 YTL'ye varan özel indirim uygulandığı hatırlatıldı. Yapılan indirimde Hesaplı Hat kullanıcılarının

yeni tarife döneminin ilk ayında uygulanan saat değişikliğinden etkilenmemesi ve ücretsiz kontör saat değişikliği ve fatura dönemlerinde de uyum sağlanmasının amaçlandığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber