13 Ocak 2018'den önemli gündem başlıkları

- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ ve Bingöl'de partisinin 6. Olağan İl Kongrelerine katılacak.
(Elazığ/12.00/Bingöl/15.00)
- AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Niğde ve Aksaray'da partisinin 6. Olağan İl Kongrelerine katılacak, valilikleri ziyaret edecek.
(Niğde/13.00/14.45/Aksaray/16.00/18.00)
1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bostancı Gösteri Merkezi'nde partisinin İstanbul İl Kongresine iştirak edecek.
(İstanbul/11.00)
YASAMA YÜRÜTME SİYASET
1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Valiliği, esnafı, KADEM'i ve Yahya Kaptan Çocuk Evleri Sitesini ziyaret edecek, AK Parti 5. İl Kadın Kolları Kongresine katılacak.
(Kocaeli/13.00/13.30/14.00/16.00)
EKONOMİ
1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Düzce 5. Olağan Gençlik Kolları Kongresi'ne iştirak edecek.
(Düzce/18.00)
DÜNYA-DİPLOMASİ
1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Los Angeles Ticaret Odası üyeleriyle görüşecek ve Türk vatandaşlarıyla bir araya gelecek.
(Los Angeles)
2- Tunus'ta hayat pahalılığına karşı yapılan protestolar takip ediliyor.
(Tunus)
3- Yemen'deki çatışmalar izleniyor.
(Sana)
4- Suriye'de Beşar Esed rejimi ve destekçisi güçlerin, İdlib gerginliği azaltma bölgesindeki saldırıları takip ediliyor.
(İdlib)