İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bir haftadır kayıp olan yaşlı adamı, 60 kişilik ekip arıyor

Zonguldak'ta 7 gündür kendisinden haber alınamayan alzaymır hastası 72 yaşındaki Nizamettin Havadar'ın bulunması için başlatılan arama çalışması sürüyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ocak 2018 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bir haftadır kayıp olan yaşlı adamı,  60 kişilik ekip arıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde 7 gündür kendisinden haber alınamayan 72 yaşındaki Nizamettin Havadar'ı arama çalışması 60 kişilik ekip tarafından yürütülüyor.

Kandilli beldesindeki evinden 7 gün önce çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan alzaymır hastası, 4 çocuk babası Nizamettin Havadar'ın bulunması için bölgenin tamamında arama çalışması yapılıyor.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Kandilli Belde Belediye Başkanı Mustafa Aydın'ın koordinesinde, onar kişiden oluşan 6 ekip arama faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

Belde sakinleri de arama çalışmalarında ekiplere destek veriyor.

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 gün önce kaybolan Havadar'ı bulabilmek için bölgede kapsamlı çalışma sürdürdüklerini belirterek, "60 kişilik ekiple buradayız. Köpeklerle de arıyoruz. Kandilli'yi 6 noktaya böldük. Yaptığımız incelemelerde şu ana kadar herhangi bir ize rastlamadık." diye konuştu.

Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın da "Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın'ın talebi üzerine bir hafta önce beldede kaybolan Havadar'ı arama çalışması başlattık. Beldede her yerde arama yapıyoruz. Akşama kadar arama çalışmalar devam edecek. İnşallah kendisini sağ salim bulmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber