Düşen uçaktaki şehitlerin kimlikleri belli oldu

Uçağın Eskişehir'den havalanan CASA tipi CN 235 kargo uçağı olduğu belirtildi.Uçağın eğitim uçuşu yaptığı, bir süre sonra radardan kaybolunca düştüğünün anlaşıldığı belirtildi. Kaza nedeniyse henüz bilinmiyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Ocak 2018 17:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Düşen uçaktaki şehitlerin kimlikleri belli oldu

ŞEHİTLERİN 2'SİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Kazada şehit olan askerlerden Binbaşı Ümit Karamustafa'nın Ordu-Fatsa, Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı'nın da Ordu-İkizce nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.


TSK'DAN İLK AÇIKLAMA: UÇAĞIN ENKAZINA VE ŞEHİTLERİN NAAŞINA ULAŞILDI

Genelkurmay Başkanlığı'ndan düşen uçakla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: "Konuşlu bulunduğu Eskişehir 1'inci Ana Jet Üs Komutanlığından saat 11.03'te planlı uçuş eğitimi maksadıyla içinde iki pilot ve bir teknisyen olduğu halde kalkış yapan bir CN-235 CASA tipi askeri nakliye uçağı ile saat 12.50 civarında radar irtibatı kesilmiş ve derhal arama kurtarma faaliyetlerine başlanmıştır. Saat 14.30 sularında Eğirdir Gölü kuzeyinde uçağımızın enkazına ve üç kahraman personelimizin naaşlarına ulaşılmıştır."

Uçağın Eskişehir'den havalanan CASA tipi CN 235 kargo uçağı olduğu belirtildi.

Uçağın eğitim uçuşu yaptığı, bir süre sonra radardan kaybolunca düştüğünün anlaşıldığı belirtildi. Kaza nedeniyse henüz bilinmiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber