İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Metris Kavşağı'ndaki trafik yoğunluğu sona erecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Metris Kavşağı'nda oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yarın köprülü kavşak çalışması başlatacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2018 20:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Metris Kavşağı'ndaki trafik yoğunluğu sona erecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce, Metris Kavşağı'nda oluşan trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla yarın akşam köprülü kavşak çalışması başlatılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinin yazılı açıklamasına göre, Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Metris Kavşağı kuzey-güney yanyol ve köprülü kavşak inşaatı yapılacak.

Bu kapsamında, TEM Otoyolu üzerine gelecek araç geçiş köprüsünün orta ayak imalatlarının yapılabilmesi için 30 gün süreyle her iki istikamette 200 metre sol şerit yol daraltılacak.

"TEM Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı" işi kapsamında, TEM Otoyolu Metris Kavşağı Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla 4 bin 500 metre 1 gidiş 1 geliş yanyol imalatı ve TEM Otoyolu üzerinde 120 metre uzunluğunda15 metre genişliğinde araç geçiş köprüsü yapılacak.

Ayrıca, Edirne istikametinden gelen sürücülerin Gaziosmanpaşa ilçesine girişini sağlamak için yanyol imalatı ve Sultangazi ilçesinden Edirne istikametine bağlantı yolu yapılacağı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber