Muhalefet rejimle temas istiyor

Harekata destek veren CHP ve İYİ Parti, Esad rejimiyle iletişime vurgu yaparken, sokak çağrısı yapan HDP ise kendisine karşı anayasal suç işlendiğini iddia ediyor. BBP de teröristlere destek verenlerin mücadeleden nasibini alacağını belirtiyor

Kaynak : Karar
Haber Giriş : 23 Ocak 2018 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muhalefet rejimle temas istiyor

DESTEK VERMEYEN GÖLGE ETMESİN

AK Parti: (Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ) Müttefiklerimizden ve dostlarımızdan hem anlayış hem destek bekliyoruz. Bu anlayış ve desteği göstermeyecekleri için de gölge etmesinler. Biz, terör örgütlerinin haddini bildirmeye muktediriz. Bütün Batılı gazetecileri buraya getirip bu zalimliği göstermemiz lazım. -Kilis'te roket atılan noktalar- Operasyonun amacı, dostları muhafaza etmektir.

DİPLOMATİK ÇABALAR GÜÇLENSİN

CHP: (Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz) Hiç şüphesiz ordumuz başarılı olacaktır. Ancak Türkiye'ye dönük, özellikle hükümetin dış politikayı yürütme yapısından kaynaklanan alerjiler vardır dışarıda. Bunların toparlanıp, Türkiye'ye karşı, böyle kritik bir dönemde bir hamleye dönüşmemesi için diplomatik faaliyetlerin ve çabaların güçlendirilmesi lazım. BMGK toplanıyor. Türkiye'nin 'bu da bizim yanımızdadır' diyebileceği ülke yok.

ADIMLAR ŞAM'LA ATILSIN

İYİ Parti: (Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ) Suriye'de barışın bir an önce tesis edilmesi için atılması gereken adımlar Şam'la birlikte atılmalı inancındayız. Terör çetelerine karşı başlayan mücadelenin Afrin'de sonlanmayacağı açıktır. Sürecin devam etmesi gerekiyor.

BİZE KARŞI SUÇ İŞLENİYOR

HDP: (Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım) Neymiş, HDP'yi takip ediyormuş, boynundan tutacak, enseleyecekmiş. Bu siyasetin dili midir? Bu şiddetin dilidir, anayasanın dışına çıkmanın dilidir. HDP'ye karşı anayasal suç işlenmektedir. Barışı isteyen tek parti biziz.

YANLARINDA DURAN NASİBİNİ ALIR

BBP: (Genel Başkan Mustafa Destici)Teröre karşı topyekun bir mücadele sergilenmektedir ve bundan da teröristler başta olmak üzere teröristlerin yanında duranlar da en şiddetli şekilde nasibini alacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber